Elazığ Cumhuriyet Mahallesi 2611’inci sokak Doğu Park Plazada İldeniz KARABULUT’a ait avukatlık bürosu hizmete açıldı.  

Büro açılışına, Elazığ Barosu Başkanı Av. Melih EFE, Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret ÇAKMAKÇI ve çok sayıda davetli katılım sağladı. 

ÖZ, ELAZIĞSPOR’A DESTEKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR ÖZ, ELAZIĞSPOR’A DESTEKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

İldeniz KARABULUT, “Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi mezunuyum, memleketimiz olan Elazığ’da hukuk büromuzu açtık. Bugün ki açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan çok değerli büyüklerim, baro başkanım, Elazığ Kuyumcular Odası Başkanımız Fikret Çakmakcı ve daha adını sayamadığım dostlarımıza katılımları için teşekkür ediyorum. Başta memleketimiz olmak üzere hepimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim” ifadelerine yer verdi. 

Elazığ Barosu Başkanı Av. Melih EFE ise, “Bugün burada kıymetli meslektaşım olan İldeniz Karabulut hanımefendinin hukuk bürosu açılışına katılım sağladık. Hukuka ve hukukçuya ihtiyacın her geçen gün ilimize, ülkemize, kendisine ve ailesine değerli hizmetler sunacağına inancımız tamdır. Kendisine meslek hayatında başarılar diliyoruz. Yeni ofisinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. 

Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret ÇAKMAKÇI ise yaptığı açıklamada: “Bizlerde bugün çok kıymetli, yeğenim diye sevdiğim İldeniz’in büro açılışına katıldık. Bende hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bizlerde elimizden geldiği kadar destek sağlamaya çalışacağız. Katılım sağlayan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. 

Editör: İzzet TUMAY