TFF 3. Lig 2. Grup’ta yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan 3Gen Holding Elazığspor’un Kartepe’deki kamp çalışmaları geçtiğimiz hafta sona erdi ve 3 günlük aranın ardından 3Gen Holding Elazığspor kafilesi 26 Ağustos’ta Kaptan Ömer TOKGÖZ Elazığspor Tesisleri’nde yeniden çalışmalara başladı. 3Gen Holding Elazığspor Kulüp Başkanı Serkan ÇAYIR, Kartepe’de tamamlanan hazırlık kampını Gazeteniz TURAN’a değerlendirdi…  

ELAZIĞSPOR-2-

SERKAN ÇAYIR; ‘’1 SOLBEK, 1 FORVET DÜŞÜNÜYORUZ!’’  

3Gen Holding Elazığspor Kulüp Başkanı Serkan ÇAYIR, yoğun tempoda geçen kamp çalışmalarının ardından takımın Elazığ’a döndüğünü ve Amasya maçı hazırlıklarına başladığını söyledi.  

Gazeteniz TURAN’a değerlendirmelerde bulunan Başkan ÇAYIR, takımın şu an Kaptan Ömer TOKGÖZ Tesisleri’nde yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğünü belirterek, ‘’Yoğun tempoda geçen kamp çalışmalarımızı tamamladık ve Elazığ’a döndük. Verimli ve takım açısından oldukça başarılı bir kamp sezonu geçirdik. Takım Amasya maçı hazırlıklarına başladı ve hız kesmeden antrenmanlara devam ediyor.’’ Dedi.  

‘’HERHANGİ BİR SIKINTIMIZ YOK, EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ!’’  

Başarılı bir kamp dönemi geçirdiklerini ve 3Gen Holding Elazığspor’un hiçbir sıkıntısının olmadığını belirten Başkan Serkan ÇAYIR, transfer çalışmalarının büyük oranda yapıldığını ve takımın alternatif olarak 1 sol bek ile bir forvete ihtiyacının olduğunu, bu transferlerin de yapılmasının ardından transfere nokta koyacaklarını belirterek sözlerini şöyle tamamladı: ‘’Verimli geçen kamp çalışmalarının ardında Elazığ’a dönen takımımızın eksik mevkilerine yönelik transfer çalışmalarımız devam ediyor. 1 sol bek ve 1 forvet transferinin ardından transferlerimize noktayı koymuş olacağız. Takım olarak çok güzel bir hava yakaladık, bu havanın ve motivasyonun devam etmesi adına da tüm çalışmalar sürüyor. Her zaman dediğimiz gibi hedefimiz şampiyonluk, bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz elimizden gelenin hep fazlasını yapacağız.’’ Diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi