GÜNDEM

IŞIKVER’DEN ‘İNTİKAM’ DUASI!

Milletvekili IŞIKVER, olayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ‘’Sana kıyanlar ile barışmayacağız. Rabbilalemin şerefli aziz bir vatan evladını senin intikamına memur eylesin, ruhun şâd olsun...’’ ifadelerini kullandı...

Ülkede infial yaratan 8 yaşındaki Narin GÜRAN olayı ile ilgili MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER’den büyük bir tepki geldi. IŞIKVER, ‘’Sana kıyanlarla barışmayacağız’’ dedi. 

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin GÜran'ın cansız bedeni, 19 gün sonra köye yaklaşık 3 kilometre mesafedeki gölet yanında bir çuval içinde bulunmuştu. Merkez Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos tarihinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni 19 gün sonra bulundu. 

Yaşanan bu elim olaya hemen hemen her kesimden büyük tepki gelirken, Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER, olayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ‘’Sana kıyanlar ile barışmayacağız. Rabbilalemin şerefli aziz bir vatan evladını senin intikamına memur eylesin, ruhun şâd olsun...’’ ifadelerini kullandı.