GÜNDEM

İŞ İNSANI VEYSEL DEMİRCİ’DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı  Veysel Demirci, Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj  yayımlayarak, bu mübarek gecenin manevi önemine dikkat çekti. Demirci, Mevlid Kandili’nin sadece dini bir inanış olmadığını toplumsal barış ve kardeşliğin pekiştirilmesi açısından da büyük bir anlam taşıdığını ifade etti.
“Mevlid Kandili, Peygamber Efendimiz’in (S.A.V) doğumunu anma vesilesiyle bizler için derin bir manevi değer taşıdığını ifade eden Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel  Demirci; “Bu mübarek gecede, bir araya gelerek toplumsal bağlarımızı güçlendirmek ve birlik ruhumuzu pekiştirmek bizler için büyük bir öneme sahiptir. Kandil gecesi, manevi duygularımızı artırarak, tüm insanlığa huzur ve barış getirmesi gereken özel bir zamandır.. Mübarek gecenin hikmetine Allah’ın bizi affına sığınıp bizleri ve islam alemini doğruluktan ayrılmamasını diliyorum” dedi.

Veysel Demirci, Mevlid Kandili’nin, toplumda yardımlaşma, dayanışma ve sevgi duygularının ön plana çıkması gereken bir dönem olduğuna dikkat çekerek; “Bu özel günün, toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın arttığı, bireyler arasında anlayış ve hoşgörünün güçlendiği bir dönem olmasını diliyorum,” dedi. Ayrıca, Demirci, Ziver Holding olarak bu tür manevi değerleri yaşatmayı ve bu değerleri toplumla paylaşmayı öncelikli hedeflerinden biri olarak gördüklerini belirtti.

“Dinimiz toplumsal barışa ve huzura katkıda bulunacak bir fırsat sunmakta”

Her zaman olduğu gibi dinimizi kardeşliğimizi ve birlikteliğimizi yaşatmak için elimizden geleni yapmamız gerektiğine değinen Demirci; “Dinimiz toplumsal barışa ve huzura katkıda bulunacak bir fırsat sunmakta. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Mevlid Kandili’ni en içten dilekleriyle kutlar ve bu özel günün herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum.''