Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci, Malazgirt Zaferi'nin 953. yıl dönümünde, Sultan Alparslan’ın önderliğinde kazanılan bu tarihi zaferin önemini vurguladı. Demirci, 26 Ağustos 1071'in Türklerin Anadolu'yu ebedi vatan yapma yolundaki milat olduğunu belirtti ve aziz şehitlerimizi rahmetle andı.
Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci, Malazgirt Zaferi'nin 953. yıl dönümünde önemli bir açıklama yaparak Sultan Alparslan’ın komutasındaki Türk ordusunun 1071 yılında kazandığı zaferi anarak, bu olayın Türk milletinin Anadolu topraklarına kalıcı olarak sahip çıkmasının başlangıcı olduğunu vurguladı.

DEMİRCİ: ECDADIMIZIN BU UĞURDA GÖSTERDİĞİ FEDAKÂRLIK VE CESARET, TARİHİMİZİN EN PARLAK SAYFALARINDAN BİRİNİ OLUŞTURUYOR

Malazgirt Zaferi’nin 953. yıl dönümünü gurur ve coşku içinde andıklarını söyleyen İş İnsanı Demirci; “26 Ağustos1071’de Sultan Alparslan’ın liderliğinde kazandığımız bu büyük zafer, sadece bir askeri başarı değil, aynı zamanda Anadolu’nun Türkler için ebedi bir vatan haline gelmesinin başlangıcıdır. Ecdadımızın bu uğurda gösterdiği fedakârlık ve cesaret, tarihimizin en parlak sayfalarından birini oluşturuyor” dedi.

DEMİRCİ: MALAZGİRT ZAFERİ, BİZLERE SADECE TARİHİMİZİN GURUR DOLU BİR ANISINI DEĞİL, AYNI ZAMANDA VATAN SEVGİSİNİN VE BİRLİĞİN ÖNEMİNİ DE HATIRLATIYOR

İş İnsanı Demirci, aynı zamanda ataların vatan için verdikleri mücadeleye ve canlarını feda eden aziz şehitlere duyduğu minnettarlığı dile getirerek; “Anadolu’nun her karış toprağını vatan yapan atalarımızı ve bu kutsal topraklar için canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Bu özel günde, tarihimizin derinliklerinden gelen ilham ve güçle, geleceğe umut ve kararlılıkla bakıyoruz. Malazgirt Zaferi, bizlere sadece tarihimizin gurur dolu bir anısını değil, aynı zamanda vatan sevgisinin ve birliğin önemini de hatırlatıyor.” İfadelerini kullandı.

Editör: İzzet TUMAY