Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bugüne kadar vatan uğruna canını, kanını ortaya koymuş bütün şehitlerimiz için Hacı Veysel Demirci Camisi’nde Mevlid-i Şerif okutacağını söyleyerek; “Bu anlamlı ve özel gün münasebetiyle bütün şehitlerimiz için ve kıymetli annemin vefatının seneyi devriyesinde okutacağımız Mevlid-i Şerif’e 16 Temmuz Salı akşamı bütün hemşehrilerimizi Hacı Veysel Demirci Camisi’ne davet ediyorum” dedi.

15 Temmuz kalkışmasında gözünü bile kırpmadan canlarından, mallarından, çocuklarından vazgeçen, vatanımıza sahip çıkmak uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizin ruhlarına ithafen, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle Hacı Veysel Demirci Camisi’nde Mevlid-i Şerif okutulacağını ifade eden Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci; “Başta şerefli, şanlı bütün şehitlerimiz olmak üzere ve kıymetli annemin de ruhuna okutacağımız Mevlid-i Şerif’e bütün hemşehrilerimizi davet ediyorum ” ifadelerini aktardı.

“YAPILANLARI ASLA UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ”

Aziz vatanımız ve yüce milletimizin iradesinin baskın olduğu, hainlerin planlarının bertaraf edildiği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde gözünü kırpmadan vatan uğruna canını hiçe sayan şehitlerimiz için ve bugüne kadar vatanın her bir toprağına kanını akıtan bütün şehitlerimizin ruhuna eda edeceğimiz Mevlid-i Şerif’e büyün hemşehrilerini davet eden İş İnsanı Demirci; “Vatanımızın bütünlüğünü ve devletimizin varlığını yok saymaya çalışan hain girişimlerin ana hedef olarak işaret ettiği Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve aziz milletimize yapılanları asla unutmadık unutmayacağız. Birliğimizin beraberliğimizin yok sayılmaya çalıştığı haince, kalleşçe yapılan girişimlerin asla istenilen sonuca ulaşılmayacağını göstererek kumpasları milletçe bertaraf etmenin yüceliğini yaşamaktayız. Aziz milletimiz, devletin varlığını savunduğu ve arkasında durduğu millet bilincini ebediyete kadar sürdürecektir. Hain darbe girişiminde şehit olan ve bugüne kadar şehit olan bütün şehitlerimizin ruhuna ayrıca merhume annemin vefatının seneyi devriyesinde okutacağımız Mevlid-i Şerif, Salı akşamı Hacı Veysel Demirci Camisi’nde okutulacaktır. Tüm hemşehrilerim davetlidir. Şehitlerimiz başta olmak üzere ahirete intikal etmiş bütün ölmüşlerimizin mekanları cennet, makamları Ali olsun” dedi.

Editör: İzzet TUMAY