İNADINA VATAN MİLLET SAKARYA

Ülkemiz büyük bir kavga içinde. Büyük bir kırılma anındayız.

Ya bu eşiği aşacağız ya da bu gemi batarsa hepimiz batacağız.

Ülke kavganın merkezinde ise, sesiz mi? kalacağız.

Vatan evladımız, şerefimiz, öleceğimiz yer ise,

Kavganın merkezinde sesiz mi kalacağız.

Bu sessizlik niye?

Korkmadan çatır, çatır sosyal medyadan insanların kişilik haklarına zarar vermeden vatan sevgimizi belirten destek mesajları atıp paylaşım yapmak vatandaşlık görevi değil mi?

Memleket dedikoduyu seviyor, dedikodu kültürünü seviyor diye çanak tutmamız şart mı? İki dedikodu yazınca yüzlerce beğeni atılıyor. Vatan millet kaygımızı anlatınca, dalga geçiliyor. “Vatan Millet Sakarya anlatmayı bırak. Belediyeye bak, gelen zamlara bak” Salvolarıyla karşılaşıyoruz.

Biz, Vatanı sevdik diye kötü bir şey mi yaptık. Küfür eden kadar hakkımız yok mu? Bu şehirde.

Evet biz, inadına Vatan millet Sakarya’yı anlatmaya devam edeceğiz. Biz vatanı vatan yapanlardanız. Bu sizin için yüzyılın felaketi bizim için şeref.      

Biz vatan millet anlatarak, sizin felaketiniz olmaya da devam edeceğiz. Mevzu vatan olunca, korkup sinmeyeceğiz. Herkes bağırmalı. Her yerde cevabını vermeli. Vatansever sesiz kalmamalı. Milliyetçi insan susmaz.

Bakınız Ülkücülerin oyu neden bu kadar kıymetsiz. HDP’nin oyu çok önemli. Onun için ezik ve sesiz olmayacağız.

Şehrin dedikodusu yerine, ille de Vatan, İlle de vatan diyeceğiz.

Bu coğrafyada analar evlatlarını doğururken kaderi ile birlikte doğuruyor.

Etrafımız ateş çemberi iken şehrin dedikodusu ile uğraşmak niye?

Katil, İran, ABD ve Siyonist İsrail etrafımızda top çevirirken neden Cumhurbaşkanının “İsrail’e girebiliriz” sözleri dalga konusu oluyor. Vicdanı ve merhameti ile örnek olan bu aziz millet Siyonistlerin Anadolu hayalline seyirci mi kalacak.

Ezik olacağımıza, sevdiğimiz için susmamayı ve mücadeleyi elden bırakmamalıyız.

Sosyal medyada dedikoduya ortak olacağınıza, konuşun çatır çatır mesaj atın vatan için, millet bayrak için korkmayın. Bu millet dalga geçilecek bir millet değil. Vicdanı ile merhamete ile örnek bir millet. Birlik ve beraberlik ile milli mücadele yıllarında nelerin başarıldığını anlatın.

Bu ülkenin vatan severi susar mı?

Anadolu’ya göz dikenlere, içimizde ona destek verenlere, FETÖ- PKK ve içimizdeki bunların bütün aktörlerine kalemşörlerine asla taviz vermeden demokratik haklarınızı kullanarak hukuki zemin içinde cevap hakkınızı kullanın.

Kim ne derse desin biz yine “ Vatan Millet Sakarya” demeye devam edeceğiz. Türkiye güçlü bir ülke bu kavgadan vatanseverlerin desteği ile çıkıp bölgesinde mazlumların umudu hainlerin korkulu rüyası olmaya devam edecek. Bize bu ülkeyi emanet eden Atatürk’ün Misak-ı Milli emanetine sahip çıkmak namus borcu olduğunu gerçeğini unutmadan en zor zamanda sesiz kalmayacağız.

Selam dua ve bayrak ile kalın.