AK Parti Akçakiraz Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim ORMANOĞLU, 31 Mart yerel seçimler kapsamında çalışmalarına devam ediyor. 

Seçim gezileri kapsamında ilimiz yerel kanal ve gazetelerini ziyaret eden ORMANOĞLU, aday olup seçilmesi halinde Akçakiraz’ı bulunduğu noktadan daha ileriye taşımak için gayret göstereceğini belirtterek, ‘“Ben Akçakirazlıyım, Akçakiraz’ı tanıyorum ve seviyorum. Bütün imkanlarımızı Akçakiraz’a seferber etmek adına, Akçakiraz’ı bir tık ileriye götürebilmek adına aday adayı oldum. 1974 yılından beri belde olan Akçakiraz’a şuana kadar 5 Belediye Başkanı geldi her birine ben yaptığı hizmetler için ayrıca teşekkür ediyorum.  

‘’BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR’’ 

Bizden önceki başkanımız Sabahattin KAYA başta olmak üzere beldemize hizmet eden herkese ben çok teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır, biz bu bayrağı bir adım daha ileriye götürebilmek adına aday olduk. Beldemizi tanıyoruz ve seviyoruz halktan destek bekliyoruz. Emin olun kendimizden ziyade beldemizi ve belde halkımızı ön plana çıkartarak beldemize ve halkımıza hizmet edeceğiz. Hizmet anlayışımız budur, bu anlayış doğrultusunda ne gerekiyorsa onu yapacağız.” dedi. 

Editör: İzzet TUMAY