SPOR

GAKGO 1 PUANLA YETİNDİ

Bordo beyazlı ekibimiz Elazığspor ligin 2. haftasında deplasmanda Belediye Derincespor’la karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1 berabere bitti. Elazığspor, 10 kişiyle tamamladığı karşılaşmada Yıldız Oyuncusu Beykan Şimşek’in golüyle öne geçse de 1 puana razı oldu...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig ekiplerinden temsicimiz Çimentaş Elazığspor, 2. Hafta maçında deplasmanda Belediye Derincespor ile 1-1 berabere kaldı. Bordo Beyazlılar bu sonuçla birlikte yenilmezlik serisini 25 maça çıkarmış oldu. 

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Çimentaş Elazığspor, 2. Hafta maçında deplasmanda Belediye Derincespor ile karşılaştı.  Derincespor Belediyespor Doğal Çim Stadyumu’nun ev sahipliği yaptığı maç 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Galibiyet serisini sürdürmek isteyen temsilcimiz Çimentaş Elazığspor maça; İsmet Yumakoğulları, Ercan Coşkun, Ali Keten, Hasan Ekici, Berşan Yavuzay, Kerim Frei, Beykan Şimşek, Yağızcan Erdem, Mikail Koçak, Muhammed Arslantaş ve Melih İnan ilk 11’i ile çıkacak.  

Teknik direktör YENİHAYAT yönetiminde büyük bir mücadele sergileyen Bordo-Beyazlı temsilcimiz, namağlup serisini 28 maça çıkartarak sezon başından itibaren gösterdiği formunu sürdürdü. 


Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor’da Bülent Yenihayat fırtınası sürüyor. Geçtiğimiz sezon 6. Hafta itibariyle başladığı Elazığspor Teknik Direktörlüğü göreviyle play-off şampiyonu olan ve hiç yenilmeyen başarılı teknik adam yeni sezona da galibiyetle başlarken, Derince deplasmanında da bileği bükülmedi ve yenilmezlik serisi 28 maça çıktı.