Geçtiğimiz yıl Elazığ’a Defterdar olarak atanan Serdar Esen, Adana/Yüreğir Belediye Başkan Aday Adayı resmi başvurusunu yaptı. 

AK Parti Yüreğir İlçe Başkanlığı’na kalabalık bir toplulukla giderek resmi başvurusunu yapan ESEN; ‘’Bugün, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden ADANA ili YÜREĞİR ilçemizden Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı kamuoyuna resmi olarak duyurmak istiyorum. İlçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek, halkımıza daha iyi bir gelecek sunmak ve bu kutlu davaya hizmet etmek amacıyla bu kararı aldım. Yüreğir ilçemiz, köklü tarihe ve zengin bir kültüre sahip, potansiyeli yüksek bir bölgedir.

2b964cba-0ba5-411d-8751-7c83a3116292

Bununla birlikte, bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek, halkımıza hak ettikleri hizmetleri sunmak ve ilçemizi daha ileri bir noktaya taşımak için birlikte çalışmalıyız. Uzun yıllardır; Defterdar, Defterdar Yardımcılığı, Belediye Başkan Yardımcılığı gibi çeşitli Devlet kademelerinde edindiğim tecrübeyle, güzel Yüreğirimizin yaşam kalitesini artırmak, sürdürülebilir kalkınmayı teşvik etmek ve Yüreğir’li hemşehrilerimizin sorunlarına çözüm bulmak için yola çıkıyorum.

87e64ff5-6761-40af-8640-f12edac7f0d4

Vizyonum; şeffaf, katılımcı ve adil bir yönetim anlayışıyla ilçemizi daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha modern bir yer haline getirmektir. Bu süreçte, değerli hemşehrilerimizin görüş ve önerilerine büyük önem vereceğim. Katılımcı bir yönetim anlayışıyla, herkesin sesini duyurmasını sağlayarak, ortak akıl ve işbirliği ile ilçemizi daha iyi bir noktaya taşıyacağımıza inanıyorum. Siz basın mensuplarına, değerli hemşehrilerime ve partimizin tüm mensuplarına şimdiden teşekkür ediyor, desteklerini bekliyorum. Hep birlikte, Yüreğir'i daha güzel yarınlara taşıyacağımıza olan inancımızla, bu mücadeleye başlıyoruz. Halkımıza, Partimize ve İlçemize hayırlı olsun’’ dedi. 

Editör: İzzet TUMAY