SPOR

ELAZIĞSPOR İÇ SAHA MAÇLARINI AKŞAM OYNAYACAK  

9 Eylül Cumartesi Günü start alacak TFF 3. ligde temsilcimiz Elazığspor Ekim Ayı sonuna kadar iç saha maçlarını akşam oynayacak.  

Yeni sezonda Elazığspor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapacak olan Elazığ Atatürk stadyumu, akşam maçlarıyla futbolseverleri tribünde buluşturacak.

Geçtiğimiz sezonun son 2 haftasında bordo beyazlı takımımızın iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Elazığ Atatürk stadyumunda taraftarlar alınan 2 mağlubiyetle hayal kırıklığı yaşamışlardı. Türkiye futbol federasyonu, TFF 3. Ligde ilk yarı maç programını açıklarken, Elazığspor’un oynayacağı iç saha maçları stadyumu ile saatini belirlemedi. Henüz tam olarak hazır olmadan geçtiğimiz sezonun son 2 hafta maçına ev sahipliği yapan Elazığ Atatürk stadyumu asıl sınavını 26 Eylül Salı günü Kadın A Milli takımımızın ulusal ligde Litvanya ile oynayacağı maçta verecek. Bu nedenle stadyumun tam olarak hazır hale getirilebilmesi için eksiklikler hızlı bir şekilde giderilmeye çalışılıyor. Akşam oynanacak Milli maç için stadyumun ışıklandırmasıyla birlikte diğer tüm aksamlar kontrollerden geçerken, TFF denetmenlerinin incelemeler sonrasında onay vermesiyle birlikte Elazığ Atatürk stadyumu Milli maç da dahil olmak üzere tam manasıyla hazır olacak. TFF denetmenlerinin Ağustos ayı içerisinde incelemelerde bulunacağı Elazığ Atatürk stadyumu, hazır bir şekilde önce ligde Elazığspor’u, sonra da Kadın A Milli takımımızı ağırlayacak.  

Bu doğrultuda bordo beyazlı takımımız Elazığspor, saatleri henüz belli olmayan ilk yarıdaki Ekim ayı sonuna kadar olan lig maçlarını büyük bir ihtimalle akşam saatlerinde ve ışıklar altında oynayacak. Akşam maçlarıyla birlikte Elazığspor taraftarları uzun bir aradan sonra yeniden ışıklar altında ve dolu tribünler eşliğinde maç izlemenin keyfini yaşayacaklar. Maçların başlama saatinin 19:00 olarak açıklanması bekleniyor.