GÜNDEM

ELAZIĞLI VATANDAŞ, EMNİYET MÜDÜRÜ DAĞDEVİREN’E OLAN SEVGİSİNİ KAĞIDA DÖKTÜ! 

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Malatya Emniyet Müdürlüğü’nden, Bolu Emniyet Müdürlüğü’ne geçiş yapan Ercan DAĞDEVİREN, birçok Elazığlı ve Malatyalı vatandaşın gönlünde büyük izler yarattı.

ELAZIĞLI VATANDAŞ, MÜDÜR DAĞDEVİREN’E OLAN SEVGİSİNİ KAĞIDA DÖKTÜ! 

1996 ve 2023 yılları arasında Elazığ’da görev yapan Bolu Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Elazığlı vatandaşların gönlündeki yerini koruyor… 

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile 52 ilin emniyet müdürü değişti. Emniyet Müdürü değişen iller arasında Bolu’da yer aldı. Malatya İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan Ercan DAĞDEVİREN, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandı. 

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Malatya Emniyet Müdürlüğü’nden, Bolu Emniyet Müdürlüğü’ne geçiş yapan Ercan DAĞDEVİREN, birçok Elazığlı ve Malatyalı vatandaşın gönlünde büyük izler yarattı. Bu vatandaşlardan da birisi olan Şerif HOROZ, Bolu Emniyet Müdürü Ercan DAĞDEVİREN’e olan sevgisini kağıda döktü. Bolu Emniyet Müdürü Ercan DAĞDEVİREN’e yeni görevinde başarılar dileyerek sözlerine başlayan Şerif HOROZ, “Elazığ'da 1996-2003 yılları arasın Elazığ Emniyet Müdürlüğünde görev yaptığı dönemde tanıştığım can dostum, kıymetli abim, saygıdeğer müdürüm adam gibi adam sayın Ercan Dağdeviren 2019 yılından bugüne Malatya İl Emniyet Müdürü olarak birçok başarıya imza atmış olup, Bolu iline, il emniyet müdürü olarak atanmıştır. Kendisine başarıların devamını diliyorum.  

‘’MÜDÜR DAĞDEVİREN, ELAZIĞLILARIN GÖNLÜNDE TAHT KURMUŞTUR’’ 

Ercan DAĞDEVİREN deyince; Durduğu yerii, geldiği ve gideceği yeri unutturamadığı vefa abidesi, bir gönül fethini, bin şehir fethine bin kere tercih eden, her zaman ve her yerde güçlüyü haklı değil.! “HAK”lıyı güçlü gören, Bir yerlere gelmek için değil, kendine gelmek ve hakikati bulmak için okuyan, Sahih bir imana, salih bir amele, salim bir kafa ve selim bir kalbe sahip olmayı en büyük “servet” bilen, Diliyle söylediklerini, haliyle yalanlamayan “mert”, Alem-i İslam’ın geleceği kararmasın diye saçlarını ağartan, Duruşunu konjöktüre değil, moral değerlerine göre belirleyen, vakur gerçek başarıyı rüzgarı arkaya almakta değil, Cenab-ı Hakkın nusret ve inayetini yanına almakta gören, basiretli söyleminin içini amelle dolduracak, zalime adaletle haddini bildirecek,  Hak yolda başına taş yemeyi, batıl yolda başına taç giymeye tercih edecek, Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, Ezan Bayrak ve Vatan aşkı ile gece gündüz demeden çalışan, millet ve memleket sevdalısı mücadele gücü ve azmi konusunda hiçbir engel tanımayan adaletli, liyakatli ve ehliyetli her zaman halkla iç içe olan halkın sevgi ve saygısını kazanmış, gönüllere taht kuran bir dava eri... Saygıdeğer ağabeyim; Seni, Bolu ya uğurlarken güle güle demiyoruz. Çünkü sen hep bizimlesin, dualarımız seninle. Yeni görev yerinde başarıların devamını dilerim. Yolun açık, Allah yar ve yardımcın olsun.” İfadelerine yer verdi.