Elazığ Hipodromu'nda yılın en önemli mücadelelerinden biri olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası koşusu gerçekleştirildi.  

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası adına düzenlenen (KV-7) koşusunda 3+ yaşlı safkan İngiliz atları yarıştı. 

1200 metre mesafe üzerinden kum pistte yapılan koşu sonunda Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası koşusunu Yakup Çelik’in sahibi olduğu 3 numaralı King Hesso isimli safkan, jokeyi Mehmet Taşkaya ile kazandı. 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, kazanan atın sahibi adına Hasan Şimşek'e kupasını takdim etti. 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sedat Karataş ise kazanan atın jokeyi Mehmet Taşkaya’ya ödülünü takdim etti. 

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Nurullah Yıldız’ın  kazanan atın antrenörü adına Hasan Şimşek'e hediye takdiminin ardından Elazığ TSO Başkanı  İdris Alan,  gecenin anısına ve düzenlenen koşulardaki emeği ve kusursuz organizasyonlarından dolayı  Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammed Demir Çelik'e çiçek takdim etti. 

Elazığ hipodromunun ülke çapında önemli koşulara ev sahipliği yaptığını ve bu yapılan bu koşular  ile şehrin hem tanıtımına ve de ekonominse önemli katkılar sunulduğunu ifade eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, tesislerin yarışlar dışına sosyal ve kültürel etkinlikler ile başta geri dönüşüm ve çevre olmak üzere sosyal sorumluluk projelerine de ev sahipliği yaptığını, böylesine önemli bir tesisi yıl boyu canlı tutup bakımlarını kusursuz gerçekleştiren Hipodrom Müdürü  Muhammed Demir Çelik ve tüm çalışanlara  teşekkür etti. 

Editör: İzzet TUMAY