GÜNDEM

ELAZIĞ GSB YURTLARI YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINA HAZIR

KELEŞ, “2024-2025 eğitim-öğretim yılı için Elazığ’daki yurtlarımıza başvuran öğrencilerimizin tamamı yerleştirildi, yedekte bekleyen hiçbir öğrencimiz bulunmamaktadır” dedi...

Elazığ, 2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılına hazır bir şekilde giriyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Elazığ’daki öğrenci yurtları, modernize edilerek öğrencilere güvenli ve konforlu bir yaşam alanı sunmak amacıyla büyük bir titizlikle hazırlandı. 

Sareana Kız Öğrenci Yurdu ve Harput Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulunan Milletvekili Keleş, yurtların yeni dönemde öğrencilerin güvenliği ve konforu için en iyi şekilde hazırlandığını belirtti. 

Milletvekili Keleş, yaptığı açıklamada bugün itibarıyla yurt sonuçlarının açıklandığını ve Elazığ’daki GSB yurtlarına başvuru yapan tüm öğrencilerin yurtlara yerleştirildiğini duyurdu. “2024-2025 eğitim-öğretim yılı için Elazığ’daki yurtlarımıza başvuran öğrencilerimizin tamamı yerleştirildi, yedekte bekleyen hiçbir öğrencimiz bulunmamaktadır” dedi. 

Yurtların modern, güvenli ve sosyal imkanlarla donatıldığını ifade eden Keleş, öğrencilerin rahatça eğitimlerine odaklanabileceği bir ortam hazırlandığını da vurguladı. “Yurtlarımız, öğrencilerimizin her türlü ihtiyacına yanıt verecek şekilde tasarlandı. Hem modern yaşam alanları hem de sosyal imkanlarla donatılmış bu yapılar, genç kardeşlerimizin eğitim hayatlarına katkı sağlayacaktır” diye ekledi.