Elazığ Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve yaz boyunca Elazığlı vatandaşları birbirinden farklı etkinliklerle buluşturacak olan Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri başladı…

Kültür Park Amfitiyatro’da düzenlenen şenlikler, 19 Temmuz Çarşamba günü başlayarak, 31 Ağustos’a kadar toplam 18 sanatçının konserinin yanı sıra açık hava sinema gösterimleri de yapılacak.

Mahalli ve ulusal sanatçıların konserleriyle renklenecek Yaz Şenlikleri'nde; Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları, Zafer DÖNER, Emrah GÜLLÜ, Ömer ÇAPAR, Tekin BULUT, Seyfi YALÇINSES, Aslan ALTIN, Enes UÇKUN, Serpil BEKTAŞ, Tuğçe KANDEMİR, Sinan AKÇIL, Erkan ÇETİNKAYA, Murat KESEN, Serkan BİNGÖL, Aslan Nedim DEMİRBAĞ, Kadir UÇAN, İskender AÇIKSES, Yüksel ŞAMAN, Azmi OZAN Konseri ve Açık Hava Sineması yer alacak. Doğukent Mahallesi Muhtarlık yanı ve Kültür Park Amfitiyatro'da gerçekleştirilecek açık hava sinemalarına yediden yetmişe her yaştan vatandaş ücretsiz katılım sağlayabilecek...

 sivrice fes

ELAZIĞ’DA 'ÇAĞABOĞAN' ÇEKİRGESİ GÖRÜNTÜLENDİ ELAZIĞ’DA 'ÇAĞABOĞAN' ÇEKİRGESİ GÖRÜNTÜLENDİ

SİVRİCE GENÇLİK FESTİVALİ!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin ŞERİFOĞULLARI’nın destek verdiği "Gençlik Festivali" 21 Temmuz Cuma günü Sivrice'de gerçekleşecek.

Sivrice'de gerçekleşecek olan Gençlik Festivaline tüm Elazığlı gençleri davet eden Başkan ŞERİFOĞULLARI sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; "Sevgili Gençler, Bu festival sizin için. Gençlik Meclisi'mizin düzenlediği birbirinden güzel etkinlikler ile vakit geçirip, konserler ile eğleneceğiniz Yaz Festivali'ne hepiniz davetlisiniz." Dedi.

Günü birlik gerçekleşecek olan festivalde birçok etkinliğe yer verdiklerini açıklayan Elazığ Gençlik Meclisi Başkanı Uğur CELAYİR, tüm gençleri düzenledikleri festivalde görmek istediklerini belirtti. 

 karakoçan-1

KARAKOÇAN LAVANTA FESTİVALİ…

Karakoçan Belediyesi Gençlik ve Lavanta Festivali ise 29-30 Temmuz’da ilçe merkezinde düzenlenecek. Festivalin ilk gününde Kolpa Gurubu, Gönül DİLAN ve Rodi’nin konser vereceği belirtilirken, 30 Temmuz günü gerçekleşecek festivalin ikinci günü etkinliklerinde de Tuğçe KANDEMİR, Koliva ve Numan HADİ vatandaşlara müzik ziyafeti sunacak.

 kürsübaşı

KÜRSÜBAŞI DİNLETİSİ!

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kültürel programlar düzenlenmeye devam ediliyor. Bu çerçevede Kürsübaşı ekibi tarafından tarihi Harput Mahallesi’ndeki Balakgazi Parkı’nda Kürsübaşı etkinliği düzenlendi. Etkinlikte mahalli eserler seslendirilirken, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Birbirinden güzel eserlerin çalındığı konser, dinleyenleri mest etti.

Editör: Haber Merkezi