İŞ İNSANLARI ŞEFİK VE EMRE SU’NUN ACI GÜNÜ İŞ İNSANLARI ŞEFİK VE EMRE SU’NUN ACI GÜNÜ

ZİVER Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş insanı Veysel DEMİRCİ, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda, ‘’ Sevinçleri ve hüzünleriyle ülkemizde ve dünyada önemli gelişmelere ve olaylara sahne olan 2023 yılını geride bırakırken, yeni umut ve beklentilerle yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz’’ dedi. 

51dac2ec-88b8-4bca-bc90-fa27fa8ac869
‘’Bugün sadece bir yılı bitirip yeni bir yılı karşılamakla kalmıyor, aynı zamanda Cumhuriyetimizin ilk yüzyılını geride bırakıp Türkiye Yüzyılına ilk adımı atıyoruz’’ diyen DEMİRCİ, mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘’2024 yılında Türkiye Yüzyılı vizyonunun inşa ve ihyasının temellerini natılacağı bir yıl olacak. Binlerce yıldır her türlü iç ve dış tehdidin ateş çemberi içinde, yılmadan mücadele eden Türk milleti olarak, 2024 yılında da kültürel dehamız ve inancımızla yarınlarımızı daha aydınlık ve müreffeh kılmak için mücadeleye devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı’nı inşa ederken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Bugün hepimize düşen ortak görev; ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyet'e sahip çıkmak, Çanakkale'yi, Kurtuluş Savaşı'nı kazanan ruhu korumak ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmaktır. Türk Ulusu dili, kültürü, tarihi ve saygın kimliğiyle aydınlık yarınlara el ele güçlü biçimde yürüyecektir.” sözünden ilham alacağız.  
2023 yılında ülkemizi ve milletimizi derinden etkileyen olumsuzlukların, umutla gireceğimiz 2024 yılında yaşanmaması, en büyük insan hakları ihlali yaşanan Gazze başta olmak üzere, tüm dünyada sevgi, barış, dostluk ve hoşgörünün egemen olması, doğal afetler, kazalar ve benzeri olaylarla karşı karşıya kalınmaması en büyük dileğimizdir. Bu düşüncelerle salgın, deprem ve sel felaketi başta olmak üzere, geride bıraktığımız dönemde dar-ı bekaya uğurladığımız vatandaşlarımızı; vatanımızın bekası için gözlerini kırpmadan ölüme yürüyen kahraman şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyorum. Yeni yılın ülkemize ve dünyamıza, huzur, mutluluk, sağlık ve refah getirmesini temenni ediyorum. 
Bu inançla, yeni umutlarla karşıladığımız 2024 yılının ilimize, ülkemize ve tüm gönül coğrafyamıza hayırlar getirmesini diliyor, Elazığlı hemşehrilerim başta olmak üzere, Aziz Milletimizin yeni yılını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.’’

Editör: İzzet TUMAY