Akçakiraz için seçildiği günden bu yana gece gündüz demeden çalışan ve çalışmalarıyla kamuoyunda takdir toplayan Belediye Başkanı İbrahim ORMANOĞLU, beldenin sorunlarını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat KURUM’a illettiğini ve olumlu gelişmeler yaşandığını söyledi.

ORMANOĞLU, ‘’Geçtiğimiz günlerde Elazığ’da düzenlenen AK Parti İl Koordinasyon Toplantısı’nda güzide beldemiz Akçakiraz’ımızın sorunlarını ve sıkıntılarını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum ve Toplu Konut İdaresi Başkanı Sayın Mustafa Levent Sungur’a aktarmıştık. Bugün, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın sosyal medya hesabından; “Akçakiraz ve Yurtbaşı beldelerimizle Karşıyaka Mahallemizde takriben 250’şer adet konut yapımı konularında çalışmalarımızı başlattık.” İfadelerini kullanarak yaptığı paylaşım Akçakiraz beldemizin sâkinlerini ve bizleri ziyadesiyle mutlu etti.

''HERŞEY DAHA GÜZEL BİR AKÇAKİRAZ İÇİN''

Yaptığımız girişimlerin olumlu sonuçlanması ve beldemiz de yapılacak olan çalışmalar ile hemşehrilerimizin TOKİ Konutları’na kavuşacak olması, bir nebze de olsa Akçakiraz’ımızdaki konut ihtiyacını giderecektir. Akçakiraz’ımızın sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen, çözümler üreten Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum ve Toplu Konut İdaresi Başkanı Sayın Mustafa Levent Sungur’a beldem adına teşekkürlerimi sunuyorum. Beldemizin sorunlarını ve sıkıntılarını çözmek için var gücümle çalışmalarımı sürdüreceğim. Herşey daha güzel bir Akçakiraz için… 

Editör: İzzet TUMAY