HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımı ile HÜDA Par Elazığ İl Başkanlığı’nın 4. olağan kongresi gerçekleştirildi.  

Tek liste ile gidilen kongrede HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin KAVAKLI güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımı ile gerçekleştirilen kongreye Elazığ’dan ve diğer illerden partilileri, siyasi parti ve stk temsilcileri, belde belediye başkanları, muhtarlar ve kalabalık bir topluluk katıldı. Kongre Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi’nde yapılan kongreye tek liste ile gidildi. Elazığ’da yürüttüğü çalışmaları paylaşan HÜDA PAR İl Başkanı Yasin Kavaklı, “Yapıcı ve inşa edici bir muhalefet anlayışını önceledik.” Dedi.

1-71

Kongrede partililerine seslenen HÜDA Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, sözlerine Filistin’de devam eden zulme tepki göstererek başladı. İlk günkü heyecanları ile çalıştıklarını ifade eden HÜDA Par Genel Başkanı Yapıcıoğlu, kongrenin hayırlı olmasını dileyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kongre sonunda HÜDA PAR İl Başkanı Yasin Kavaklı güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Editör: Haber Merkezi