İzzet TUMAY- Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis DOĞAN, Kurban Bayramı öncesi birçok ailenin yüzünü güldürecek anlamlı bir yardıma imza attı, bu davranışıyla kamuoyunda büyük takdir topladı. 

Kurban bayramı münasebetiyle büyük bir dayanışma ve yardımlaşma örneğine imza atan Mollakendi Belediye başkanı Beldeki 1500  çocuğa 750’şer Liralık alışveriş çeki dağıtarak birçok ailenin mutluluğuna ortak oldu.  

825d51ad-af5a-444b-8125-14a03c5d16d2

“Millet ve tüm İslam alemi olarak; önümüzde ki günlerde paylaşmanın, birlikteliğimizin ve bereketin bayramı olan bir Kurban Bayramını idrak etmenin sevincini yaşayacağız’’ diyen Başkan DOĞAN, şöyle konuştu: ‘’Kurban Bayramı, paylaşmayı, kardeşliği, dayanışmayı anlatır. Özünde sevgi ve huzur vardır. Bizim de en büyük zenginliğimiz sevgidir. Bu bayramda yine iyiliği, sevgiyi ve paylaşmayı öne çıkaralım. Yardımlaşma ve dayanışma kültürümüze çok daha sıkı sarılalım.  Yardımlaşma Anadolu kültürünün mayasında var. Çevremizde bize ihtiyacı olan insanların varlığını hatırlayalım. Bizim milletimiz birliktelikle her türlü zorluğu aşacak güçtedir.

c4286330-2eeb-44ec-95cf-11bb622c757c

Birlikteliğin huzuru ve paylaşmanın mutluluğuyla bayram coşkusunu doyasıya yaşayalım. Bizlerde naçizane 1500 ailemize bayram nedeniyle 750 TL'lik hediye çeki yardımında bulunduk, onların sevinmesine, o çocuklarımızın yüzünün gülmesine bir nebze de olsa vesile olabildiysek ne mutlu bizlere. Bu vesileyle, yapılan ibadetlerin hayırlı, kesilen kurbanların kabul olması dileğiyle başta hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor herkese sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum. Şimdiden tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlar, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.’’ 

Editör: Haber Merkezi