Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, geçtiğimiz yıl başlattığı üye ziyaretlerini sürdürüyor. 

Bu kapsamda;  gerçekleştirdiği ihracatla Elazığ üçüncüsü olan, kendi sektöründe ise bin firma arasında Türkiye 22’cisi olarak şehrimize ve ülkemize önemli katkılar sağlayan AKYILDIZ AĞAÇ ÜRÜNLERİ MOBİLYA Firması Yönetim Kurulu Başkanı Zafer AKYILDIZ ile AKYILDIZ ORMAN ÜRÜNLERİ Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Akyıldız ve AKYILDIZ ŞYD ELEKT. MÜH. İNŞ. Firması Başkanı Şeyda AKYILDIZ’ı ziyaret ederek başarılarını tebrik edip plaket takdim etti. 

Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri,  Bünyamin Akyıldız, Zafer Akyıldız ve kıymetli evlatları Şeyda Ayyıldız’a ait firmaların, ilimiz ve ülkemiz ihracatına önemli katkılar sunduklarını ifade eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, “Bu başarılarımdan dolayı kendilerini kutluyorum. Kendi sektörlerinde Türkiye genelinde ilk bin firma arasından 22. sırada, ilimiz genelinde ise üçüncü sırada yer alma başarısı gösterdiklerinden dolayı Odam ve şahsım adına kendilerine teşekkür ediyor,  ticari başarıların devamını diliyorum” dedi. 

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ın firmalarını ziyaretlerinden mutluluk duygularını ifade eden AKYILDIZ ORMAN ÜRÜNLERİ Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Akyıldız, Başkan Alan’ın Elazığ’a yapmış olduğu hizmetlerle, ilimizin hedeflediği ticari başarıya ulaşacağını ifade ederek ziyaretten dolayı teşekkür etti. 

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan'ın ziyaretlerini, Elazığ’da ihracat alanında başarılı olan bir firmanın fark edilmesi ve takdir edilmesi anlamında önemli ve anlamlı bulduklarını ifade eden AKYILDIZ AĞAÇ ÜRÜNLERİ MOBİLYA Firması Yönetim Kurulu Başkanı Zafer AKYILDIZ, bu ziyaretten onur duyduklarını dile getirdi. 

Başkan Alan, ziyaret sonrası firma Yönetim Kurulu Başkanlarına ilimiz ekonomisine katkıları anısına plaket takdim etti. 

Editör: İzzet TUMAY