GÜNDEM

BAHÇECİ: GAZİ MECLİSİMİZİ ZİYARET ETTİK 

BAHÇECİ, Yönetim Kurulu Üyeleri Nusret Karataş, Serkan Çetintaş ve İşyeri İşçi Temsilcilerinden Cengiz Akgündüz ile birlikte TBMM’de bir dizi ziyaretlerde bulundu...

Hizmet-İş Şube Başkanımız Mustafa BAHÇECİ, Yönetim Kurulu Üyeleri Nusret Karataş, Serkan Çetintaş ve İşyeri İşçi Temsilcilerinden Cengiz Akgündüz ile birlikte TBMM’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.  

28. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekilleri; Erol KKELEŞ, Ejder AÇIKKAPI, Mahmut Rıdvan NAZIRLI, MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER ve AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi BERDİBEK’i Gazi Meclisinde ziyaret eden BAHÇECİ, ‘’Birbirinden değerli vekillerimize işkollarımızı, sendikal faaliyetlerimizi, teşkilat yapımızı ve üyelerimiz tarafından çözüme kavuşmasını talep ettikleri önerileri sunarak çözümü konusunda istişarelerde bulunduk.

Hizmet-İş Sendikamızın ilkeleri doğrultusunda asli görevimiz olan emek mücadelemizi layıkıyla yerine getirmeye çalışırken üyelerimize vâdettiğimiz ve en çok önemsediğimiz konulardan olan üyelerimizi ev sahibi yapacak TOKİ projemiz hakkında bilgilendirmeler yaptık. Sayın Vekillerimizin destekleri ve girişimlerine duyduğumuz ihtiyaç ile birlikte kısa sürede somut adımları atıp müjdeli haberi kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz. Gazi Meclisimize yapmış olduğumuz ziyarette sayın vekillerimizle birlikte olmaktan dolayı büyük bir kıvanç duyduk’’ dedi.