BİLİM VE TEKNİK

ATİNA’DA DÜZENLENEN GALA YEMEĞİNDE A&T LABORATUVAR’IN GLOBAL İŞ BİRLİKLERİ MASAYA YATIRILDI

A&T Gıda Kontrol Laboratuvarı Yönetim Kurulu Başkanı ve TURAN Gazetesi 4. kuşak temsilcisi Çağatay Turan, TÜV Austria Hellas’ın 30. yılı dolayısıyla Atina’da düzenlenen gala yemeğinde stratejik iş birlikleri yürüttüğü George Siragakis ve Nikos Galanis ile bir araya geldi. Etkinlikte, laboratuvar hizmetleri ve biyoteknoloji alanındaki önemli gelişmeler paylaşıldı…

TÜV Austria Hellas’ın 30. yılı dolayısıyla Atina’da düzenlenen gala yemeğinde, A&T Gıda Kontrol Laboratuvarı Yönetim Kurulu Başkanı ve TURAN Gazetesi 4. Kuşak temsilcisi Çağatay Turan, stratejik iş birlikleri yürüttüğü George Siragakis ve Nikos Galanis ile bir araya geldi. Avrupa’dan birçok üst düzey temsilcinin katıldığı bu önemli etkinlikte, A&T Gıda Kontrol Laboratuvarı, laboratuvar hizmetleri ve biyoteknoloji alanında kaydettiği önemli gelişmeleri ve geleceğe yönelik stratejik hedeflerini paylaştı.

Türk iş dünyasının uluslararası arenada gerçekleştirdiği iş birliklerinin Türkiye’nin tanıtımı açısından taşıdığı stratejik önemin farkında olan A&T Gıda Kontrol Laboratuvarı, yurt dışındaki üç ofisi ve 60’tan fazla ülkeye gerçekleştirdiği ihracat ile Türkiye’nin bayrağını global ölçekte daha da ileri taşıma hedefiyle çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

A&T Gıda Kontrol Laboratuvarı, Türkiye’nin uluslararası ticaretteki rolünü pekiştirmek ve gıda güvenliği alanında liderliğini güçlendirmek amacıyla yeni yatırımlar ve ortaklıklar üzerine yoğunlaşıyor. Gala yemeğinde yapılan görüşmelerde, gelecekteki potansiyel iş birlikleri ve sektörel yenilikler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Bu tür etkinliklerin uluslararası iş birliğini güçlendirmek ve Türkiye’nin bu alandaki prestijini artırmak açısından büyük önem taşıdığı belirtildi.

A&T Gıda Kontrol Laboratuvarı’nın yetkilileri, Türkiye’yi global pazarlarda daha güçlü bir şekilde temsil etme ve yeni pazarlara açılma hedeflerini her fırsatta vurguluyor.