GÜNDEM

ALTUĞ: ‘’GELİŞİM ANCAK DEĞİŞİM İLE OLUR’’

ALTUĞ, ‘’ Canbeyler mahallesi muhtarlığı için yola çıktım. Gelişim ancak değişim ile olur. Gelin bu seçimde oyumuzu gelişim için değişimden yana kullanalım. Seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum’’ dedi...

Elazığ Baskil ilçesi Canbeyler Mahallesi Muhtar Adayı Yalçın ALTUĞ, ‘’ Canbeyler mahallesi muhtarlığı için yola çıktım. Gelişim ancak değişim ile olur. Gelin bu seçimde oyumuzu gelişim için değişimden yana kullanalım. Seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum’’ dedi. 

1981 Baskil doğumlu ALTUĞ, şöyle konuştu: ‘’Gençlerin her türlü projede etkin rol alması gerektiğine inanan bir birey olarak; gelişmekte olan Canbeyler mahallemizin kaynaklarına, ihtiyaçlarına ve mahallemizde ikamet eden değerli vatandaşlarımızın sorunlarına hakim bir insanım. Toplum nezdinde mahallemizin kıymetli bir yerde olması gerektiğine inandığım muhtarlık çıtasını biraz daha yükselteceğime inancım tamdır.  

‘’BÜTÜN GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ’’ 

Mahallemizde yapılacak olan yeni projelerde mahalle sakinlerinin istek ve arzularını göz önünde bulundurarak gerekli kişi be kurumlarla iletişim sağlayarak mahallemizin yaşanılabilir ve örnek bir mahalle yapmak adına bütün gücümüzle çalışıp mahalle birlik ve bütünlüğünü oluşturacağız. Tüm bunları göz önünde bulundurarak Canbeyler mahallesi muhtarlığı için yola çıktım. Gelişim ancak değişim ile olur. Gelin bu seçimde oyumuzu gelişim için değişimden yana kullanalım. Seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum.