GÜNDEM

AKP’Lİ AÇIKKAPI’DAN CHP’Lİ EROL’A CEVAP GECİKMEDİ!

Gürsel EROL’un AKP Elazığ Milletvekillerinin kamu kurumları tarafından yapılan rutin çalışmaları siyaset malzemesi yapmalarını eleştirmesine AKP’li Vekil Ejder AÇIKKAPI’dan cevap gecikmedi...

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel EROL’un AKP Elazığ Milletvekillerinin kamu kurumları tarafından yapılan rutin çalışmaları siyaset malzemesi yapmalarını eleştirmesine AKP’li Vekil Ejder AÇIKKAPI’dan cevap gecikmedi. 

EROL’un sosyal medya X hesabından yaptığı paylaşıma cevap veren AÇIKKAPI, ‘’Sayın Gürsel Erol sosyal medyada kurumlarımızın hizmet ve yatırımlarını paylaşıp, emeği geçenlere teşekkür etmemizden rahatsızlık duymuş. Sayın Gürsel Erol gerçekten çok garip nir durum rahatsızlık duymanız. Elazığ Uganda Cumhuriyetine bağlı bir il ve biz Uganda Cumhuriyetinde bir İl’deki hizmetlerimizi mi anlatıyoruz. Devleti yöneten hükümettir. Bu hükümetin başı da aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizler de aziz hemşehrilerimizin seçtiği Ak Parti Elazığ milletvekillerimiz. Kurum ve kuruluşlarımızın hizmet ve yatırımlarını aziz hemşehrilerimizin bilgisine sunmak ta aynı zamanda bizim görevimizdir. Hani siz yapılan hizmetlerden rahatsızlık duyuyorsanız bilemiyorum, ki duymayacağınızı düşünüyorum. Kurum ve kuruluşlarımızın yapmış oldukları hizmetleri anlatmaya ve emeği geçenlere teşekkür etmeye devam edeceğiz. Bu arada Elazığ’da gerçekleştirdiğimiz devasa projeleri de paylaşacak ve unutturmayacağız. İlin milletvekilleri olarak gerek sulama projelerinde ve gerekse Pertek köprüsü için gayretlerimizi de görmemizi isterim. Bu şehrin her problemine duyarlı, sen ben demeden biz anlayışıyla çalışan bizlere haksızlık ettiğimizi düşünüyorum. Elazığ’da yapılanları unutturmayacak ve yapılacakları anlatmaya devam edeceğiz. Bu bir rahatsızlık verdiysek kusura bakmayın ama rahatsızlık vermeye devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.