Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim Ormanoğlu, çalışmlarına hız kesmeden devam ederken Akçakiraz Beldesinin çehresi değişiyor ve geleceği planlanıyor…

Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim Ormanoğlu seçim dönemi söz verdiği vaatleri birer birer gerçekleştirirken, Akçakiraz’ın uzun süredir çözülmeyen kronik sorunlarını sona erdirmek için projeler üretmeye devam ediyor. 

Akçakiraz’da alt yapıdan, üst yapıya birçok çalışma devam ederken, Belediye Başkanı İbrahim Ormanoğlu yapılan ve devam eden çalışmaları değerlendirdi…

D26Dd3B4 Ca3B 441D Bc0A 260B4Ab58Bf7

“YENİCE VE YÜZBAŞI MAHALLESİ’NDE KANALİZASYON ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR”


Sözlerine kanalizasyon hattında başlatılan çalışmaları anlatarak başlayan Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim Ormanoğlu şöyle konuştu; “Beldemiz Yenice ve Yüzbaşı mahallelerinde yeni açılan yerleşim yerlerine kanalizasyon hattı çekilmesi, bölge halkının yaşam kalitesini yükseltecek ve bu mahallelerin cazibesini artıracak önemli bir adımdır. Bu altyapı çalışması, modern yaşamın gereksinimlerini karşılayarak, hem çevre sağlığını koruyacak hem de yaşam konforunu artıracaktır. Bölge sakinlerine daha temiz ve sağlıklı bir çevre sunmak adına atılan bu adım, aynı zamanda beldemizin gelişimine de katkı sağlayacaktır.”

“ÇEŞMELERİMİZİ SAĞLIKLI HALE GETİRİYORUZ” 

“Beldemiz Altınçevre sınırları içinde bulunan köyümüzde, kuruyan köy çeşmelerimizin hatlarını yenileyerek yeniden halkımızın hizmetine sunduk. Bu çalışmayla doğal su kaynaklarımızı koruyup köyümüzün su ihtiyacını sürdürülebilir bir şekilde karşılamayı amaçladık. Projemiz sayesinde köyümüzün yaşam kalitesini artırmak ve geleceğe daha güvenle bakmak bizler için büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Halkımıza hayırlı olsun.”

“YOLLARIMIZI ONARIYORUZ” 


“Beldemizde yol bakım ve onarım çalışmaları kesintisiz bir şekilde sürdürülmektedir. Modern ve güvenli yollar, beldemizin güzelliğine güzellik katarken, hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırıyor. Bu süreçte gösterilen ilgi ve alakaya minnettarız; sizin desteğinizle her geçen gün daha konforlu ve estetik bir ulaşım ağı oluşturmak için büyük bir titizlikle çalışıyoruz. Yollarımızın çehresi değişiyor, beldemizin geleceği daha parlak hale Halkımızın göstermiş olduğu ilgi ve alaka için teşekkür ederiz.“

“BAYAN TAZİYE EVİ HIZLA YÜKSELİYOR” 


“Beldemiz Hürriyet Mahallesi’nde yapımı devam eden Bayan Taziyevi projemizde büyük bir ilerleme kaydediyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürmekte olup, en kısa sürede tamamlayarak sizlerin hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bu önemli projemizin mahallemize hayırlı olmasını diler, destekleriniz için teşekkür ederiz.“

“YENİ YOL SÜPÜRME ARACIMIZ HİZMETTE”

“Belediyemiz, temizlik hizmetlerini güçlendirmek için araç filomuza yeni bir yol süpürme aracı eklemiştir. Bu modern ve çevre dostu araç, geniş süpürme alanı ve yüksek performanslı vakum sistemi ile sokaklarımızı pırıl pırıl yapacaktır.
Yeni yol süpürme aracımız, beldemizin temizliği ve estetiği için önemli bir adım olup, çevreye duyarlılığımızı da göstermektedir.
Daha temiz ve sağlıklı bir belde için çalışmaya devam ediyoruz. Halkımıza hayırlı olsun.”

“YAĞMUR SUYU TAHLİYE ÇALIŞMALARINA BAŞLIYORUZ”

“Yenice ve Altınçevre mahallelerinde, ulaşımı rahatlatmak ve su baskınlarını önlemek amacıyla köprü genişletme ve yağmur suyu tahliye çalışmalarına başlıyoruz. Bu projelerle, mahallelerimizi daha güvenli ve yaşanabilir hale getiriyoruz.
Çalışmalar sırasında göstereceğiniz anlayış için teşekkür ederiz. Daha güzel bir gelecek için birlikte çalışıyoruz.“

“AKÇAKİRAZ’IN İÇME SUYU PROBLEMİ ÇÖZÜLÜYOR”


“Akçakiraz Belediyemizin uzun yıllardır devam eden içme suyu problemini çözmek için çalışmalarımız ve projelerimiz devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Bahçekapı (Şintil) mahallemizde sondaj çalışması yapmıştık ve bu çalışmanın neticesinde 85 metre de bulduğumuz içme suyunu belde sâkinlerimizin hizmetine sunmuştuk. Şimdilerde ise Akçakiraz’ımızda açtığımız yeni su kuyusunda mükemmel bir sonuç elde ettik ve bu içme suyunu da yakın zamanda hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Beldemizin geleceğine yönelik kararları alırken istişare ve bilime danışarak yaptığımız çalışmalar neticesinde açtırdığımız su kuyusunda hamdolsun mükemmel bir sonuç elde ettik. Beldemizin geleceği herşeyden ve herkesten daha önemli. Hayırlı uğurlu olsun.” Diye konuştu.

Editör: İzzet TUMAY