GÜNDEM

AKÇAKİRAZ’DA HER KESİME HİTAP EDEN BAŞKAN!

Yeniden Refah Partisi Akçakiraz Belde Belediye Başkan Adayı İbrahim ORMANOĞLU, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler için Akçakiraz Beldesi’nde seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor…

Yeniden Refah Partisi Akçakiraz Belde Belediye Başkan Adayı İbrahim Ormanoğlu, 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik çalışmalarını Akçakiraz’da hızlandırarak, vatandaşlarla doğrudan temas kurmayı amaçlıyor.

Akçakiraz Belde Belediye Başkan Adayı İbrahim Ormanoğlu liderliğindeki Yeniden Refah Partisi ekibi, Akçakiraz’da seçim kampanyasını sürdürüyor. Akçakiraz’ın her köşesine ulaşmak istediklerini vurgulayan İbrahim Ormanoğlu ve ekibi, sadece seçim dönemlerinde değil, sürekli olarak halkla iç içe olduklarını ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini, beldelerini daha da kalkındıracaklarını vurguluyor. 

  

AKÇAKİRAZ’DA VATANDAŞLARLA HER DÂİM SICAK TEMAS…  

Başkan Adayı İbrahim Ormanoğlu, yaklaşık 3 senedir Akçakiraz’da seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim ziyaretlerinde Ormanoğlu ve ekibi, halkın nabzını tutarak onların isteklerini, sorunlarını ve taleplerini dinliyor. Her fırsatta vatandaşlarla birebir görüşmeler gerçekleştirerek, mahallelerin, köylerin her kesiminden gelen geri bildirimlere önem veriyor. 

  

PROJELER ANLATILIYOR…  

İbrahim Ormanoğlu ve ekibi, seçim kampanyalarını sadece söylemde değil, eylemde de gösterdiklerini vurguluyor. Başkan Adayı İbrahim Ormanoğlu, seçilmeleri durumunda gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri anlatıyor ve vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunuyor. Ormanoğlu’nun yanı sıra, Belediye Meclisi Üyesi Adayları da halka hitap ederek desteklerini ve projelerini açıklıyorlar. 

  HER KESİME ULAŞILMAYA ÇALIŞIYOR VE AKÇAKİRAZ DEĞİŞİME HAZIRLANIYOR!  

Yeniden Refah Partisi Akçakiraz Belde Belediye Başkan Adayı İbrahim Ormanoğlu, sadece Akçakiraz’ın merkezinde değil, Akçakiraz’nin tüm köylerinde ve mahallelerinde de çalışıyor. Köy kahvehanelerinden pazar yerlerine, resmi kurumlardan esnaf ziyaretlerine kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösteren ekip, halkın güvenini kazanmış durumda…