GÜNDEM

AKÇAKİRAZ BELEDİYESİ, İHTİYAÇ FAZLASI ARAÇLARI İHALEYLE SATIŞA SUNUYOR

2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi uyarınca yapılacak olan ihale, belirtilen tarih ve saatlerde Akçakiraz Belediyesi Encümeni huzurunda gerçekleşecek...

Akçakiraz Belediyesi, envanterinde bulunan ihtiyaç fazlası araç ve iş makinelerinin açık artırma usulüyle satışını gerçekleştireceğini duyurdu. 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi uyarınca yapılacak olan ihale, belirtilen tarih ve saatlerde Akçakiraz Belediyesi Encümeni huzurunda gerçekleşecek. 

İHALE DETAYLARI  

İhtiyaç fazlası araçların ihalesi, Yeşilyurt Mahallesi, Belediye Caddesi No:2, Elazığ Akçakiraz Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılacak. İhale, aşağıdaki tarihlerde ve saatlerde gerçekleştirilecek. Katılımcılar, ihaleye katılabilmek için gerekli belgeleri ihaleden önce tamamlamalıdır. İhale şartnamesi ve ekleri, mesai saatleri içerisinde belediyenin Yazı İşleri Müdürlüğü’nden ücretsiz olarak görülebileceği gibi, ihaleye katılmak isteyen kişiler şartnameyi 200 TL karşılığında temin edebilecekler.

İhaleye katılım hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, Akçakiraz Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü ile iletişime geçebilir. İletişim için (424) 275 21 21 nolu telefonun 116 dahili hattında Ahmet Özçakmak yetkilidir. 

İHALEYE KATILIM KOŞULLARI 

İhaleye katılmak isteyenlerden aşağıdaki belgeler talep edilmektedir: 

•  Kanuni ikametgâh belgesi, 

•  T.C. Kimlik numarasını içeren nüfus cüzdanı fotokopisi (Gerçek kişiler için), 

•  Adres beyanı, 

•  Ticaret veya Sanayi Odası ya da ilgili meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge, 

•  İmza beyannamesi veya imza sirküleri, 

•  Geçici teminat bedelinin yatırıldığına dair makbuz. 

İstekliler, tekliflerini ihale günü saatine kadar İhale Komisyon Başkanlığı’na teslim edecekler. Posta yoluyla gönderilecek tekliflerin de belirtilen saate kadar komisyona ulaşması gerekmektedir. 

SATILACAK ARAÇLAR VE İHALE TARİHLERİ  

Bu ihaleye katılmayı planlayanların dikkatli bir şekilde hazırlık yapmaları ve belirtilen koşulları sağlamaları gerekmektedir.