AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanlığı’nda 6 yıl başkanvekilliği 7 yıl ise başkanlık görevlerinde bulunarak başarılı çalışmalara imza atan ve her kesimin sevgisini, takdirini toplayan Av. Ömer Faruk ÇELİK, İl Genel Meclisi Üyeliği Aday Adaylığı nedeniyle görevinden ayrılması dolayısıyla parti binasında veda programı düzenlendi.  

13 yıldır AK Parti’ye hizmet eden ve başta seçim süreçleri olmak üzere yoğun bir gayret sarf eden Ömer Faruk Çelik için il başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya; AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Merkez İlçe Başkan Vekili Hasan Çalışkan, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Kemal Tan, Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belde Başkanları, Mahalle ve Köy Temsilcileri ile partililer katıldı.  

s_2_4

Av. Ömer Faruk Çelik, İl Genel Meclisi Üyesi aday adaylığı nedeniyle Merkez ilçe başkanlığı görevinden ayrıldığını belirterek, “Bugün İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusu yaparak istifa dilekçemi başkanlığa sundum. İnternette de paylaştım. Huzurlarınızdayım bugün. Yüce rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Bizler 10 seçim sizlerle birlikte yol yürüdük. Bütün teşkilatlarımız bize bu süreçte destek verdiler. Onların desteğini, emeğini burada anlatmak zor. Duygusal bir konuşma olduğunun farkındayım ama bu anları yaşamak zorundayız. Bende il genel meclis üyeliği başvurumu yaptıktan sonra sizlerin huzuruna çıktım. Rabbim bu yolda bizleri utandırmasın. Buna yol değişikliği diyebiliriz. Bizler il başkanımızın nezdinde buradaki yürütme kurulu üyelerimiz, SKM başkanımız, kadın kolları, gençlik kolları tüm başkanlarımız bize hangi görevi layık görürse tebliğ ederse biz yine canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Bizler Merkez İlçe Başkanlığı olarak her zaman söylüyoruz her zaman sahadaydık. Merkez ilçe teşkilatı AK Parti teşkilatının can damarıdır. Kalbi durumundadır. Mahalle başkanlarımızla, uç beylerimizle, köy temsilcilerimizle, mahalle başkanlarımızla, sandık başkanlarımızla yaklaşık 10 bin kişilik bir ordu diyebiliriz. Yani şu an itibariyle Merkez İlçe Başkanı olarak gruplarımızda paylaşım yaptığımız taktirde 10 bin kişiyi buraya çağırabiliriz. Bundan dolayı çok önemli bir teşkilatız. Bizlerde bu teşkilatın bir neferi olarak elimizden geleni yaptık. Merkez İlçe teşkilatında 6 yıl Başkan vekili, 7 yıl ise Merkez İlçe Başkanı olmak üzere 13 yılı aşkın bir süre görev yaptım. İl Genel Meclis Üyesi aday adaylığı dolayısıyla görevimden ayrılıyorum. Sizlerle birlikte hizmet ettik, yol yürüdük. Hep destek oldunuz, hep yanımda oldunuz. Tüm teşkilat mensuplarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Partimiz bundan sonraki süreçte bize hangi görevi verirse bugüne kadar olduğu bugünden sonra da aynı heyecan ve aşkla görevimizi yerine getirmek için gayret edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz her zaman devam edecek. Bugüne kadar bizlere ağabeylik yapan değerli il başkanımız Şerafettin Yıldırım başta olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal ediniz” dedi.  

 AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise Ömer Faruk Çelik ve ekibinin çok başarılı hizmetler gerçekleştirdiğinin altını çizip “Ömer Faruk başkanımla uzun yıllardır birlikte çalışıyoruz. Bazı cümleler kurulurken içi boş kurulur. Ama ben hayatımda cümleleri kurarken içini doldurmaya çalıştım. Şimdi kuracağım cümleyi de içini doldurarak kuracağım. Adam gibi adamdır. Daha uzun süre birlikte yürüyecek, birlikte çalışacağız. Sadece bir bayrak değişimi olacak. AK Parti’de dava adamlığı ve bizimle yol arkadaşlığı ömrümüz kifayet ettikçe devam edecek. Ben kendisinden ve ekibinden razıydım. Hep birlikte güzel hizmetler yaptık, güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Ömer Faruk başkan ve ekibine çok teşekkür ediyorum” değerlendirmesinde bulundu. Konuşmaların ardından AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Av. Ömer Faruk Çelik’e AK Parti’ye hizmetlerinden dolayı bir teşekkür plaketi verdi. 
 

Editör: İzzet TUMAY