GÜNDEM

AK PARTİ'DE 3 BELDEDE KONGRELER TAMAMLANDI

Kongre takvimi kapsamında merkez Yazıkonak, Akçakiraz ve Yurtbaşı Beldelerinde kongreler tamamlandı...

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından daha önce duyurusu yapılan kongre takvimi kapsamında merkez Yazıkonak, Akçakiraz ve Yurtbaşı Beldelerinde kongreler tamamlandı.

Yoğun katılımların olduğu kongrelere AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan, Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri, İl Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı. 

Kongrelerin yenilenme ve enerji tazelenmesi adına önemli olduğuna dikkat çeken AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım; "8. Olağan Kongre sürecimizi 3 beldemizde teşkilatlarımızın ve hemşehrilerimizin yoğun katılımlarıyla başlattık. Kongreler, parti içi demokrasimizin, birliğimizin ve kardeşliğimizin nişanesidir. İnşallah kongrelerimizi tamamladıktan sonra daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Ben seçilen tüm başkanlarımıza çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Kongrelerde teşkilat mensuplarına ve vatandaşlara hitap eden AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ise şu ifadeleri kullandı; "AK Parti, samimiyetin, dayanışmanın ve birlikteliğin adresidir. Belde kongrelerimizi hemşehrilerimizin yoğun ve coşkulu katılımıyla birlikte gerçekleştirdik. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde, güçlü bir geleceğe hep birlikte yürüyeceğimize olan inancımız tamdır. Bu yolculuk, partimize, ilimize, ilçelerimize ve beldelerimize hayırlı olsun."

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı da konuşmasında; "8. Olağan Kongre sürecimizi elhamdülillah coşkulu bir şekilde başlattık. Seçilen başkanlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Kongrelerimiz beldelerimize hayırlı olsun." dedi. 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan da yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; "3 beldemizde kongrelerimizi hamd olsun yoğun katılımla tamamladık. Birlik ve beraberlik içerisinde coşkuyla gerçekleştirdiğimiz kongrelerimizde seçilen tüm başkanlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum." 

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver de kongrelerin beldelere hayırlı olması temennisinde bulunduğu konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Kongrelerimizi heyecanımızı yenileme adına önemli görüyoruz. İnşallah 8. Olağan Kongre sürecimizi en güzel şekilde tamamlayarak yolumuza dolu dizgin devam edeceğiz. Ben seçilen başkanlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum."

Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm de kongrelerin önemli olduğuna vurgu yaparak; "Kongrelerimizi parti içi demokrasimizin, birliğimizin ve kardeşliğimizin nişanesidir. İnşallah tüm kongrelerimizi ilk günkü heyecanla en yoğun şekilde yaparak büyük kongremize hazırlığımızı tamamlayacağız. Kongrelerimiz beldelerimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. 

Yapılan kongrelerin neticesinde Yurtbaşı Belde Başkanlığı'na Ruhi Çevik, Akçakiraz Belde Başkanlığı'na Emrah Boz ve Yazıkonak Belde Başkanlığı'na Hüseyin Gülmez seçildi.