Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris ALAN’ın 31 Mart yerel seçimlerinde başkanlık görevlerine seçilen Belediye Başkanlarına yönelik hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. 

Başkan Alan bu kapsamda Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak’ı makamında ziyaret etti. 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda geçmişte birlikte çalıştıkları Ebubekir Irmak’ın Sivrice Belediye Başkanlığına seçilmesinden mutluluk duyduğunu ifade eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan; “Her ortamda kendisinin Sivrice için önemli bir değer olduğunu ifade ettiğimiz başkanımız, ilçe halkının da teveccühleriyle bu göreve seçildiler. Turizm cenneti olmakla birlikte birçok önemli potansiyele sahip Sivrice’nin çözüm bekleyen sorunlarının olduğunu biliyoruz. Büyük depremlerin merkez üssü olması dolayısıyla yaşanan problemlerin önemli bir kısmı çözülmüş olsa da eksiklileri görüyoruz.  Ebubekir Irmak Başkanımız tecrübesi, birikimi ve cesaretiyle elinden gelen her şeyi fazlasıyla yaparak sorunları bir bir çözmekle kalmayıp turizm merkezi olacaktır. Bizler de Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak her konuda belediye başkanımızın yanında olacağımızı ifade ediyor ve görevinin kendisine ve güzel işler yapacağına inandığımız Sivrice ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

BAŞKAN IRMAK: “YATIRIMCILAR İÇİN SİVRİCE ÖNEMLİ BİR FIRSAT” 

2014-2018 yılları arasında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevi esnasında İdris Alan Başkanla birlikte çok önemli çalışmalar yaptıklarını ve kendilerine önderlik ve ağabeylik yaptığını ifade eden Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, geçmişte ilçelerine yatırım gelmesi noktasında Başkan Alan’ın önemli gayret ve girişimleri olduğunu dile getirdi. 

ELAZIĞ’DA METRUK BİNADA YANGIN ELAZIĞ’DA METRUK BİNADA YANGIN

İlçelerinin deprem yaşayan ancak sanayici ve iş insanlarına özellikle turizm sektöründe önemli fırsatlar ve avantajlar sunan bir turizm cenneti olduğunu dile getiren Başkan Irmak; “Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız nezdinde tüm yatırımcılarımızı ilçemize yatırım yapmaya davet ediyorum. Bizler, Belediye olarak yatırımcılarımızın işlerini kolaylaştırmak adına kollarımızı sıvadık. Başta imar revizyonu olmak üzere birçok değişiklik için adımlarımızı atıyoruz. Gerek Batık Şehir gerek Hazar Gölü'nün kıyısında yapılacak bütün aktivitelerde yanımızda olacağınızdan hiç şüphem yok” dedi. 

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ın Elazığ’ın kalkınması ve gelişmesinde bir değer olduğunu dile getiren Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak,  ziyaretlerinden dolayı Başkan Alan’a teşekkür etti. 

Editör: İzzet TUMAY